Engelen Stralen    

 Praktijk voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact
 
 


Spirituele cirkel of interactieve lezing

Spirituele cirkel

Op een spirituele cirkel nodig ik diverse engelen uit. Je zult ervaren dat het heerlijk aanvoelt in de ruimte door deze liefdevolle lichtwezens. Tijdens deze cirkel krijgt iedereen een persoonlijke boodschap van de engelen. 

Er is tijd voor een lach en een traan. Het is een moment met verbinding, warmte en liefde.
Even tijd voor jezelf en genieten van de mooie en liefdevolle boodschappen die doorgeven worden.


Wat kun je verwachten?

Ik trek voor iedereen een persoonlijke kaart.
De beelden die ik doorkrijg samen met de boodschap die op de kaart staat, geven samen een liefdevolle boodschap.
Mijn man Maxim schrijft de boodschappen op en aan het einde van de cirkel krijg je de tijd om een foto te maken van de kaart(en), zodat je met een mooie herinnering naar huis gaat.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Als je mij een berichtje stuurt via: [email protected] neem ik contact met je op.
Dankjewel daarvoor.


Interactieve lezing

Tijdens een interactieve lezing maak je contact met de engelen, de edelstenenwereld en jijzelf. Deze drie elementen zijn namelijk met elkaar verbonden en voeden elkaar daar waar nodig is. Wij delen graag onze ervaringen en tips zodat jij ook lekker in je vel komt te zitten tijdens deze bijzondere lezingen.


Want engelen en edelstenen bezitten bijzondere energieën...Niet altijd zichtbaar maar enorm krachtig!  Het gebruiken van stenen is dan ook een eeuwenoude methode om krachten te versterken, angsten weg te nemen en healing te geven, want iedere steen is een vorm van gebundelde energie die op zijn eigen golflengte trilt. Dat wat uit balans is, kan met de juiste steen weer in evenwicht gebracht worden. Dat geldt voor je lichaam, je geest en woon- of werkomgeving. 


Ook in de engelenwereld heeft iedere engel een eigen taak om het lichaam en de geest weer in balans te brengen. Gelukkig! Want wij, mijn man en ik, hebben net zoals vele mensen "ons pakkie aan gehad" in het leven. En na een lange zoektocht kwamen wij in contact met deze engelen en edelstenen. Dit heeft ons totale leven op een positieve manier veranderd...

Er kwam weer rust, er kwam weer liefde en het allerbelangrijkste... Er kwam weer een enorme levensenergie vrij om weer volle goede moed, vol passie het leven tegemoet te treden. Inmiddels zijn wij zo enthousiast geworden over de engelen- en edelstenenwereld, dat wij onze ervaringen graag wilden gaan delen. 

Wij zijn bijpassende opleidingen gaan volgen over energie, engelen en edelstenen. Onze passie, talenten en de benodigde levenslessen delen wij sinds 11½ jaar in onze praktijken. Met hart en ziel helpen wij jou ook graag op weg naar een gezonder leven die ook vol passie is en in balans. Deze lezingen zullen dan ook meestal in het teken staan van engelen, edelstenen en jij. Er zal worden beleefd, ervaren en gevoeld worden.


Hieronder heb ik een paar voorbeelden van de spirituele cirkel of de interactieve lezingen.


Handboekbinderij Ton van der Leeden te Bergen 15-09-2018

En dan ga je terug in de tijd… In een fantastische ruimte waarin het verleden, de spirituele wereld en de toekomst samenkomen… Wat hebben we genoten daar, en wat waren wij dankbaar dat wij ons medemens daar bewust mochten maken van de engelen en de edelstenenwereld.


Lieve Ton wij zijn je heel dankbaar voor je uitnodiging en wij hopen dat vele mensen de weg naar jouw boekbinderij zullen vinden voor een inspirerende lezing of workshop.

http://www.handboekbinderij-vanderleeden.nl


Het Gezonder Alternatief in Alkmaar  14-08-2018

Wat was het weer een geschenk om hier een mooie middag te mogen verzorgen. Wij voelden ons dankbaar om aanwezig te mogen zijn bij zo een mooie en wijze vrouw.
Anneke Hoogewerfeigenares van dit prachtige centrum, eindigde dan ook met haar wijze woorden op facebook…

 


Lieve Karin en Maxim

Wat een geweldige fantastische middag hebben jullie verzorgd. Hoewel de afrondingstijd 17.00 uur was, konden alle aanwezige deze fijne ervaring moeizaam loslaten en werd het bijna 1 uur later. Geeft aan dat iets wat heilzaam voelt zich niet laat dwingen aan tijd. Heel veel dank en Onvoorwaardelijke Liefde zend ik jullie. 

Anneke

Vleugels 19-01-2018

In onze recente lezing sprak ik over aartsengelen en vroeg ik deze prachtige wezens om ons te laten zuiveren en reinigen met hun engelenenergie. Terwijl ik aan het uitleggen was over deze aartsengelenenergie gaf mijn man Maxim de bezoekers edelstenen zoals de aarding bevorderende versteende wortels en bruine Aragoniet.

Iemand nam toen een foto…

Thuisgekomen zie ik dat er wel heel veel engelenenergie om mij heen was. Op de poster achter mij staat een open boek. De engelen hebben het zo geregeld dat het net lijkt alsof het mijn vleugels zijn.

Dit is een deel van een aurische bewustzijnsuitstraling die zich op deze foto openbaarde

In de mooie bibiotheel in Bergen   14-09-2017

Wat hebben we genoten! Deze ochtend stond in het teken van de engelen om ons heen. Hoe maken we contact met ze? Hoe maken we onze denken rustiger… ? Hoe kunnen we ons meer verbinden met ons innerlijk... 

Met onszelf... Er kwamen vele vragen uit het publiek en dat resulteerde in fijne oefeningen met elkaar waarin we diverse engelen hebben mogen ontmoeten en waarin onze geest tot rust kwam.


Het was een moment om nooit meer te vergeten. Heel veel dank Bibliotheek Kennermerwaard te Bergen voor deze mooie en inspirerende ochtend die ik verzorgen mocht.In het Foreestenhuis te Hoorn  23-12-2016

Dit was ook weer een moment om in liefde, vreugde en dankbaarheid op terug te kijken...Zoveel mensen die meer over engelen wilden weten. Zoveel engelen die daar blij mee zijn! 

Er werden prachtige verhalen gedeeld. De wonderen die deze avond na diverse engelenoefening plaats vonden raakte ons allen diep...

Het was een wonderbaarlijke avond.
Dankjewel voor je uitnodiging Nathalie Boscher.
       Gezellig bij je thuis

Ik heb spirituele cirkels in gezellige kamers mogen geven.
De gastvrouw wilde met een klein groepje haar verjaardag eens totaal anders vieren.

Vaak word ik uitnodigt om een spirituele cirkel te geven voor een vriendinnengroep, waarin iedereen een persoonlijke boodschap krijgt van de engelen. Dit zijn altijd warme en prachtige avonden!


            Een kasteel

Wat bijzonder als je uitgenodigd wordt in een kasteel! Ik vond het enorm inspirerend om in zo een totaal andere locatie te mogen werken... 

Ik voelde me als een vis in het water. Het thema was Bezield-ondernemen. Er waren diverse ondernemers aanwezig die meer vanuit hun ziel wilde gaan werken en ondernemen. Vanuit passie en flow. Nou dat is gelukt! Wat een fantastische avond is het geworden. Er kwamen bij iedereen mooie inzichten binnen en men vertrok geïnspireerd naar huis.
Willy en John heel veel dank voor deze mooie opdracht.

          Een sportschool

Maar wij mochten ook een spirituele avond geven in DamesFit te Zwaag.

Wat hebben we genoten! Er werd gevoelt, ervaren en genoten.

Dank jullie wel dames voor deze warme avond.