Engelen Stralen    

 Praktijk voor spirituele coaching, energetische healing en engelencontact
 
 

Zit er voor jou geen goede datum bij betreffende de workshop?
Vanaf vier personen kunnen we samen kijken naar een datum die jou wel schikt.

En natuurlijk kunnen wij ook bij jouw thuis een spiritueel moment of workshop verzorgen.

December


Zaterdag 7 december: Franse markt in het hartje van Den Haag
Een markt anders dan anders, heerlijk genieten van de Franse sfeer die er hangt. Wij zien er alweer naar uit om daarbij aanwezig te mogen zijn met onze mooie producten.
Tijd: 10:00-17:00 uur
Adres: t 'Plein te Den Haag


Zondag 8 december: DE Kerstmarkt van Haarlem
De binnenstad van Haarlem weer omgetoverd tot één van de grootste en gezelligste kerstmarkten in Nederland en de Benelux.  
Tijdens de kerstmarkt staan ca. 300 kramen op en rondom de Grote Markt, klinken de kersthits uit de speakers en loopt er o.a. een Dickensorkest door het centrum. Ook treden er diverse koren op in prachtige monumentale locaties. 
Tijd: 11:00-19:00 uur
Adres: Centrum Haarlem


Zondag 15 december: kerstmarkt Heemstede
Kraampjes met glühwein, warme choco, snacks en ander lekkers voor de inwendige mens, en met diverse "kerstattracties" die zich telkens verplaatsen door de hele winkelstraat, zoals een Kerstman/vrouw, een jazzy quartet, een 20 koppig dweilorkest, en een zangkoortje. De winkelstraat is voorzien van feestverlichting en verlichte kerstbomen. Wij zijn aanwezig met prachtige edelstenen.
Tijd: 11:00-17:00 uur
Adres: Binnenweg te Heemstede


Bij mooi weer komen er nog mooie markten bij.


Januari

Zaterdag 11 januari: Spirituele middag

Een hartverwarmende middag in verbinding met jezelf en de engelen. Een moment van inzicht, loslaten en een mooie persoonlijke boodschap/reading voor 2020. De boodschappen worden tevens voor je opgeschreven.
Tijd 13:00-15:30 uur
Adres: Drogisterij Jo de Boer, Zeilstraat 10 op Volendam
Maximaal 7 personen. Een plekje reserveren kan via: [email protected] of door het contactformulier in te vullen.Woensdag 15 januari interactieve lezing: Engelen, Edelstenen en Jij

Tijdens deze middag maak je contact met de engelen, de edelstenenwereld en jijzelf. Deze drie elementen zijn namelijk met elkaar verbonden en voeden elkaar daar waar nodig is. Wij delen graag ons ervaringen en tips zodat jij ook lekker in je vel komt te zitten tijdens deze bijzondere hartverwarmende middag.

Tijd: 19:30-22:00 uur
Adres: Bibliotheek Kennermerwaard, Dreef 1 te BergenFebruari

Donderdag 27 februari interactieve lezing: Edelstenen voor innerlijke groei, balans en vitaliteit

Tijdens deze interactieve lezing maak je contact met de edelstenenwereld en jezelf... Edelstenen zijn namelijk mineralen en voeden je daar waar nodig is.

Wij delen graag onze ervaringen en tips zodat ook jij lekker in je vel komt te zitten tijdens deze bijzondere interactieve lezing. Want edelstenen bezitten bijzondere energieën... Niet altijd zichtbaar maar enorm krachtig!  Het gebruiken van stenen is dan ook een eeuwenoude methode om krachten te versterken, angsten weg te nemen en healing te geven, want iedere steen is een vorm van gebundelde energie die op zijn eigen golflengte trilt. Dat wat uit balans is, kan met de juiste steen weer in evenwicht gebracht worden. Dat geldt voor je lichaam, je geest en woon- of werkomgeving. 


Wij zijn dan ook zo dankbaar voor deze natuurwonderen...


Tijd: 20:00- 22:00 uur
Adres: Spiritueel centrum JOY, Kanaaldijk131A te Koedijk ( Ingang Achtergraft)
Een plekje reserveren kan via: [email protected]